Скільки і за якої температури сушити безе?

0 Comments 20:00

Відсаджуємо меренги на застелений пергаментом лист за допомогою кондитерського мішка з фігурними насадками. Відправляємо в духовку і сушимо протягом 1,5-2 години при температурі 100-110 градусів.

Безе, Яке всередині тверде, не дбає, а висушується. Сушити його треба мінімум 2 години (якщо безе велике – то довше) при температурі 80-100С. Тоді воно залишається білим, а всередині стає твердим.

Для меренги найкраще брати теплі яєчні білки (Приблизно 20-25 ° C). Вони хоч і довше збиваються, ніж холодні, але маса з них виходить пишнішою, що позитивно впливає на якість продукту: пишна меренга швидше просушується і печиво виходить хрустким.

Ви завжди можете легко перевірити готовність, діставши безе з духовки і постукаючи по ньому пальцем. Глухий шарудливий звук свідчить про його повну готовності.

Related Post

Скільки можна покласти на картку Приватбанку через термінал?Скільки можна покласти на картку Приватбанку через термінал?

Поповнити картку будь-якого українського банку можна на суму від 20 до 4999 грн. Мінімальна сума поповнення складає 5 грн., максимальна сума – 14999 грн. Також Президент України Володимир Зеленський неодноразово

Скільки потрібно спати вдень, щоб виспатися?Скільки потрібно спати вдень, щоб виспатися?

Коли йдеться про денний відпочинок для бадьорості, дослідники радять саме короткий сон. Якщо у вас немає вільних півтори години і більше, обмежтеся 30 хвилинами. Інакше організм увійде в глибокі фази