Чим хороший камінь для випічки?

0 Comments 20:54

Добре прогрітий пекарський камінь сприяє вирівнюванню температури в усій духовій шафі й дає змогу підтримувати її тривалий час, завдяки чому тісто пропікається рівномірно, низ не підгорає, а зверху утворюється рум’яна й тонка скоринка.Oct 11, 2020

Використовувати пекарський камінь досить просто. Кладемо камінь на решітку між нижнім і середнім рівнем. Тепер головне його правильно нагріти, а нагрівається він довго: з розрахунку пів години на 1 см товщини. Після того як камінь розжариться, на нього можна викладати і випікати хліб.

На камені печуть піцу, коржі та подовий хліб без здоби. Форми з хлібом ставлять на решітку, а здобний хліб або булочки викладають для вистоювання на деко і на ньому ж ставлять у духовку. Оптимальна товщина каменю – 1-2 см.

Цей дивовижний пристрій ще називають пекарським каменем. І він здатен творити справжні дива! Він перетворює звичайну духовку на справжню піч, завдяки йому ви зможете готувати хліб, піцу, пиріжки, булочки та будь-яку іншу випічку. І вона завжди буде виходити ідеальною – пишною, рум’яною і дуже смачною.

Related Post

Чим пишається РБ?Чим пишається РБ?

Інформація про Республіку Білорусь Білорусь славиться своїми лісами та озерами – недарма її називають «легкі Європи». Білорусь – це широкі світлі проспекти та вузькі бруковані вулички, католицькі костели та православні

Скільки потрібно паливних брикетів на опалювальний сезон?Скільки потрібно паливних брикетів на опалювальний сезон?

Звичайно, все залежить від типу будинку, кількості вікон, теплоізоляції та типу паливної системи. Але наші розрахунки показують, що на опалювальний сезон для будинку в 100 м2 вистачає 4-5 тонн паливних