Чим небезпечні заморожені продукти?

0 Comments 19:23

Кристалики льоду мають властивість руйнувати структуру продукту. Тому заморожені продукти з тривалим терміном зберігання втрачають вітаміни, стаючи, таким чином, для людини марними. Продукти ці можуть тільки втамувати відчуття голоду.

Мінуси заморожених продуктів для здоров’я Погано оброблений продукт або вміст шкідливих бактерій у їжі сприяє заморожуванню цих самих мікробів. Сальмонела, кишкова паличка спокійно переживає мороз, залишаючись у продукті. Під час розморожування ці бактерії оживають і поширюються в організмі.

Ці 11 продуктів не можна заморожувати в жодному разі

  • Пляшки з вином, рідина в скляних банках …
  • Яйця …
  • Зелені листові овочі …
  • Свіжі овочі та фрукти за неналежної температури …
  • Повторно розморожене м’ясо, риба або птиця …
  • Смажені продукти …
  • Молоко, сметана, йогурт …
  • Сира картопля

Під час заморожування плоди втрачають менше вітамінів і мінералів, ніж під час тривалого транспортування. Крім того, не секрет, що овочі та фрукти (зазвичай недозрілі!) перед відправленням у далеку дорогу обробляють усілякими хімікатами, щоб продукти не псувалися. Однак і з замороженими плодами не все так райдужно.

Related Post

Чим небезпечний автоклав?Чим небезпечний автоклав?

У автоклаві різко падає тиск Відбувається різке падіння тиску в апараті та банки по черзі «вибухають». Сучасні автоклави стерилізують як металевий інвентар, а й текстильні вироби, перев'язувальний матеріал, різне устаткування.