Чим небезпечний бекон?

0 Comments 21:01

Привід для занепокоєння: Перероблене м’ясо так само небезпечне, як сигарети. Насправді: Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила про наявність незаперечних доказів на користь того, що бекон (та інші види переробленого м’яса) можуть сприяти розвитку раку прямої кишки .Nov 27, 2015

За її словами, надмірне вживання цього продукту здатне призвести до розвитку серцево-судинних захворювань. Фахівець зазначає, що бекон містить велику кількість шкідливих трансжирів. “Згідно з рекомендаціями ВООЗ, жири мають становити 15-35 % добової калорійності раціону.

Про те, кому його їсти не варто, розповіла дієтолог, нутриціолог Ірина Писарєва. Бекон протипоказаний людям із захворюваннями нирок, сечокам’яною хворобою, діабетикам, а також тим, хто страждає від набряклості. “Бекон містить велику кількість натрію, солей, які затримують воду.

Свинина, з якої виготовляється бекон, містить у собі майже всі вітаміни, мінерали та мікроелементи. Бекон покращує стан серцево-судинної системи, відновлює сили людини, сприяє правильному формуванню скелета, а також позбавляє депресивного стану.

Related Post

Що таке слова ознаки предметів?Що таке слова ознаки предметів?

Слова-ознаки – це слова, які описують предмети і відповідають на запитання “Який?”, “Яка?”, “Яке?”, “Які?” (червоний, цікава, нове, веселі). Ознакою предмета називають певний набір унікальних якостей, особливостей, якими цей предмет

Скільки кВт жре зварювальний апарат?Скільки кВт жре зварювальний апарат?

Зварювальні інвертори, які генерують на виході 160 Ампер, мають максимальне споживання (потужність) – 5-5,5 кВт. Якщо апарат здатний видати близько 200 Ампер, він максимально споживатиме 6,5 – 7 кВт. При