Мало хто знає, що вони означають. Тим часом, це важливий для приготування пасти показник: що менший номер, то коротшим буде варіння макаронів. Наприклад, під номером 3, як правило, йдуть спагеттіні – тонкі спагеті. Класичні спагеті мають №5, а товсті довгі спагеттіні, час варіння яких збільшено, – №8.09-Aug-2017
Напис “вищий сорт” і “вища якість” на простих, недорогих макаронах групи В означає, що їх виготовлено з хлібопекарського борошна вищого сорту, позбавленого практично всіх корисних речовин. У тому разі, якщо ви не любите макарони з твердих сортів пшениці, краще обирайте більш корисний перший або другий сорт.
Тож давайте розбиратися разом!
- Капелліні. Позначений у Barilla під номером 1 і має найтонший діаметр. …
- Спагеттіні, #3. Мають середню товщину відносно капелліні та спагеті … …
- Спагетті, #5. Класика. …
- Букатині, #9. Традиційна паста центральної Італії має форму довгих трубочок. …
- Баветте, #13.
04-Dec-2017
Зігнути продукт. Макарони з твердих сортів пшениці добре гнуться, а з м’яких – легко ламаються. Варити макарони. Якщо вони після цього втратять форму і почнуть злипатися, а вода, в якій ви їх приготували, сильно помутніє – значить, вони з м’якої пшениці.