Скільки часу готувати листкове тісто?

0 Comments 22:22

Бездрожжеве листкове тісто Великі вироби (від 200 г до 1 кг) пропікуються через 30 – 60 хв. при t ° 220 – 230 градусів. Тут також можна знизити нагрівання через 12 хвилин до 185 °. Якщо ж ви збираєтеся зробити печиво, вам знадобиться не більше 15 хвилин. випікання за температури 220 – 240°.

Випікати 15-30 хвилин|мінути| до отримання золотистого кольору. Час випікання залежить від типу духової шафи та розміру виробу.

Вироби з листкового тіста готові, коли вони набувають характерного золотистого відтінку і сильно збільшуються в розмірах. Якщо тісто все ще бліде, а розмір залишився тим самим, тоді випічка ще не готова.

Related Post

Мака в капсулах.Мака в капсулах.

Перуанська мака – інструкція із застосування: Приймати перуанську маку після їжі, не розжовуючи, по 1-2 капсули на день, запиваючи невеликою кількістю кип'яченої води, одночасно.. Забороняється перевищувати вказане дозування! Як пити

Коли відбувається викид окситоцину: причини та механізмиКоли відбувається викид окситоцину: причини та механізми

Зміст:1 Як відчувається викид окситоцину?2 Коли викидається окситоцин?3 Коли рівень окситоцину підвищується?4 Що активує окситоцин? Окситоцин – це гормон, який відіграє важливу роль у різних фізіологічних та психологічних процесах у