Скільки часу готуються Стрипси?

0 Comments 18:39

Стріпси – це шматочки соковитого курячого м'яса в хрумкій паніровці. Від нагетсов стрипси відрізняються розміром та способом приготування. Для нагетсів філе нарізається впоперек, для стрипсів – Уздовж. Тобто нагетси – Це круглі або овальні скибочки, а стрипси – Довгі і не особливо тонкі брусочки.

Стріпси – це шматочки 100% соковитої, ніжної курятини в хрумкій паніровці. Стріпси подаються у двох варіантах: 3 шт – 85 руб 5 шт – 139 руб

Спосіб приготування: на сковороду з температурою +150 ° С закладають напівфабрикати, не розморожуючи, обсмажують з двох сторін до золотистої скоринки і на повільному вогні доводять до готовності протягом 5-10 хвилин, або у фритюрі протягом 2-5 хвилин.

Related Post

Чим корисні сушені кальмари?Чим корисні сушені кальмари?

До складу кальмарів входять необхідні для людського організму мікро- та макроелементи: йод, мідь, залізо, фтор, магній, калій, кальцій, натрій, марганець, кобальт, селен, вітаміни групи В, С, РР, Е, поліненасичені жири

Як має виглядати тампон: правильно введення та вилученняЯк має виглядати тампон: правильно введення та вилучення

Зміст:1 Як глибоко потрібно вставляти тампон?2 Що робити, якщо тампон стирчить?3 Як має сидіти тампон?4 Чому протікає крізь тампон? Багато жінок використання тампонів є оптимальним вибором під час менструації. Адже

Скільки відсотків людей у ​​світі правшів?Скільки відсотків людей у ​​світі правшів?

Відповідно до різних досліджень, від 85% до 90% населення є правшами, в той час як ті, що залишилися – лівшами. Дуже маленький відсоток від населення може однаково добре використати обидві