Стріпси – це шматочки соковитого курячого м'яса в хрумкій паніровці. Від нагетсов стрипси відрізняються розміром та способом приготування. Для нагетсів філе нарізається впоперек, для стрипсів – Уздовж. Тобто нагетси – Це круглі або овальні скибочки, а стрипси – Довгі і не особливо тонкі брусочки.
Стріпси – це шматочки 100% соковитої, ніжної курятини в хрумкій паніровці. Стріпси подаються у двох варіантах: 3 шт – 85 руб 5 шт – 139 руб
Спосіб приготування: на сковороду з температурою +150 ° С закладають напівфабрикати, не розморожуючи, обсмажують з двох сторін до золотистої скоринки і на повільному вогні доводять до готовності протягом 5-10 хвилин, або у фритюрі протягом 2-5 хвилин.