Скільки часу потрібно збивати бісквіт?

0 Comments 20:14

Процес збивання може тривати від 4 до 10 хвилин. У мене маса збилася за 5 хвилин. Готовність збитої маси перевіряємо наступним чином: провести пальцем по поверхні і, якщо залишається борозенка і вона швидко не зникає, то збита маса готова до додавання борошна.

Увімкніть міксер на максимальну швидкість і збивайте білки 1-2 хвилини, більше двох хвилин на це не піде (при збиванні двох білків). Маса має стати білою, щільною, коли виймаєте насадки – залишаються чіткі сліди. Якщо дати їй постояти, вона трохи осяде, але робити цього не треба (хоча завжди можна знову збити).

8 годин Тому як тільки бісквіт готовий необхідно вийняти його з духовки, дістати з форми і залишити остигати на решітці. Тільки так волога в бісквіті розподілиться рівномірно. Як тільки бісквіт охолонув його відразу необхідно загорнути в харчову плівку і залишити на 6-8 годин наполягати. Це також обов'язково.

Related Post

Чим можна замінити інгаляцію в домашніх умовах?Чим можна замінити інгаляцію в домашніх умовах?

Найефективнішим засобом вважається звичайна харчова сода. В 1 літр води додається 1 ст. ложка соди, пари потрібно вдихати 5-7 хвилин. Такі лужні інгаляції допомагають очистити бронхи, виводять мокротиння і знімають

Що належить до ручного електромеханічного інструменту?Що належить до ручного електромеханічного інструменту?

Ручний електричний інструмент використовується для обробки деталей, кріплення, вимірювання, різання тощо. У нашому каталозі ви знайдете широкий вибір ручного електричного інструменту від російських та імпортних виробників. Електроінструмент – це ціла

Що капають у разі отруєння їжею?Що капають у разі отруєння їжею?

Варіантів кілька: це може бути активоване вугілля, “Смекта”, “Ентеросгель”, “Полісорб”, “Фосфалюгель”. Усі ці препарати належать до групи адсорбентів: вони “притягують” токсини до себе і виводять їх з організму природним шляхом.