Процес збивання може тривати від 4 до 10 хвилин. У мене маса збилася за 5 хвилин. Готовність збитої маси перевіряємо наступним чином: провести пальцем по поверхні і, якщо залишається борозенка і вона швидко не зникає, то збита маса готова до додавання борошна.
Увімкніть міксер на максимальну швидкість і збивайте білки 1-2 хвилини, більше двох хвилин на це не піде (при збиванні двох білків). Маса має стати білою, щільною, коли виймаєте насадки – залишаються чіткі сліди. Якщо дати їй постояти, вона трохи осяде, але робити цього не треба (хоча завжди можна знову збити).
8 годин Тому як тільки бісквіт готовий необхідно вийняти його з духовки, дістати з форми і залишити остигати на решітці. Тільки так волога в бісквіті розподілиться рівномірно. Як тільки бісквіт охолонув його відразу необхідно загорнути в харчову плівку і залишити на 6-8 годин наполягати. Це також обов'язково.