Скільки часу варити козеня?

0 Comments 22:33

Варити до готовності м'яса. Для молочної козлятини знадобиться ще 15-30 хвилин, а стару козу доведеться варити ще 1-1,5 години. Соліть м'ясо в кінці варіння.

Як приготувати "М'ясо кози без запахуМ'ясо кози вимийте і зачистіть від плівок. Обсушіть шматки паперовими рушниками, натріть їх сіллю і перцем. У казанок або глибоку сковороду влийте півсклянки олії, обсмажте на ньому. козлятину до рум'яної скоринки, залийте водою і гасіть півтори години на повільному вогні.

Добре «забирає» неприємний запах розмарин та лавровий перець. Для смаження м'ясо слід маринувати в оцті та прянощах. Замаринована козлятина забирається на добу в холодильник. Після такої підготовки м'якоть виходить дуже ніжною та соковитою, без запаху.

Related Post

Що можна сплести з бісеру для початківців легко?Що можна сплести з бісеру для початківців легко?

Браслети та анклети назавжди! Більше, більше бісеру !… Всі модні прикраси з бісеру можна розділити на кілька великих груп: прикраси для шиї і декольте (намиста, кольє, намиста, кулони, чокери); сережки

Як зняти гальмівний барабан на ниву відеоЯк зняти гальмівний барабан на ниву відео

Як розколоти гальмівний барабан? Якщо барабан піддається, то закручуючи два болти збиваємо його М'єлнером, обертаючи барабан на 90 градусів. Без болтів зняти його буде важче. З протилежного боку від місця

Що знаходиться у вежах Тауерського мосту?Що знаходиться у вежах Тауерського мосту?

1982 року вежі та галереї Тауерського мосту відкрилися як музей і оглядовий майданчик із платним доступом. Усередині організовано експозиції, присвячені історії будівництва та експлуатації мосту: виставлено неробочі механізми, фотографії, картини.