Варити до готовності м'яса. Для молочної козлятини знадобиться ще 15-30 хвилин, а стару козу доведеться варити ще 1-1,5 години. Соліть м'ясо в кінці варіння.
Як приготувати "М'ясо кози без запахуМ'ясо кози вимийте і зачистіть від плівок. Обсушіть шматки паперовими рушниками, натріть їх сіллю і перцем. У казанок або глибоку сковороду влийте півсклянки олії, обсмажте на ньому. козлятину до рум'яної скоринки, залийте водою і гасіть півтори години на повільному вогні.
Добре «забирає» неприємний запах розмарин та лавровий перець. Для смаження м'ясо слід маринувати в оцті та прянощах. Замаринована козлятина забирається на добу в холодильник. Після такої підготовки м'якоть виходить дуже ніжною та соковитою, без запаху.