заморозка має бути сухою і без сторонніх запахів у морозильній камері. У такому разі термін придатності чізкейку в морозилці може досягати 20 днів. Перед заморожуванням чізкейк необхідно щільно обернути в харчову плівку, бажано зберігати в герметичному контейнері, якщо йдеться про чізкейку як начинку для торта.
Подавати чізкейк після 6-10 годин настоювання при кімнатній температурі. В цьому випадку чізкейк можна приготувати з вечора та залишити його на ніч у відкритій духовці або на столі.
Розморожений продукт зберігати при температурі плюс 4 (±2) ⁰С не більше 5 діб.
Класичний чізкейк New York із сирного сиру на тонкому вершково-пісочному коржі. Термін придатності: 12 місяців при температурі не вище мінус 18 ° С (у морозильнику); розморожений продукт зберігати при температурі +4°С (+/-2°С) трохи більше 72 год.