Харчова цінність та хімічний склад "Вишня заморожена, непідсолоджена".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Мідь, Cu | 90 мкг | 19.6% |
Цинк, Zn | 0.1 мг | 1.7% |
Засвоювані вуглеводи | ||
Моно- та дисахариди (цукру) | 9.02 г |
Цукор у фруктах та ягодах
Продукт | Сахароза, г/100 г | Глюкоза, г/100 г |
---|---|---|
Виноград | 0,5 | 7,4 |
Банани | 6,4 | 4,4 |
Яблука | 2,8 | 2,1 |
Груші | 0,9 | 2,3 |
Скільки цукру у фруктах
Кількість цукрози на 100 грамів | Загальна кількість цукрів | |
---|---|---|
Ківі | 1,3 | 10,2 |
Манго | 9 | 12,4 |
Банан | 6,4 | 13,4 |
Виноград | 0,5 | 15 |
•Oct 15, 2020