Скільки дозріває пшенична закваска?

0 Comments 19:09

Якщо необхідно накопичити більше закваски, то для дозрівання достатньо 3 години влітку і 3,5-4 години взимку. Зростає при кімнатній температурі і при 28-30С.

Ознаки зрілості заквасок аналогічні дріжджовим напівфабрикатам. Житня або міцна пшенична закваска повинні мати куполоподібний верх і лише починати опадати у центрі.

Сильна закваска дасть вам пишний хліб з пористим еластичним м'якушем, густим пшеничним ароматом, можливо, з легкою приємною кислинкою. Приємною – зверніть увагу!

Залежно від обсягу зберігається закваски, можна буде годувати її не щодня, а раз на 3-7 днів. При зберіганні у холодильнику закваска зберігає свою активність. Дріжджова частина мікрофлори добре переносить прохолоду, страждати може молочнокисла частина, завдяки якій хліб має характерний аромат.

Related Post

Скільки років місту Бєлєв?Скільки років місту Бєлєв?

У радянські часи виробництво націоналізували, і воно працювало до початку 1990-х. Але рецепти збереглися, і зараз Белівську пастилу випускають уже продовжувачі справи Прохорова. У Бєлєві народилися Василь Жуковський та Зінаїда

Скільки коштують маски захисні?Скільки коштують маски захисні?

Три медичні маски продаються біля каси за 119 рублів. Медичні одноразові маски – купити медичну одноразову маску за вигідною ціною в інтернет-магазині Комус 199 ₽/уп. Маска закріплюється на обличчі за

Скільки зберігаються печериці в упаковці?Скільки зберігаються печериці в упаковці?

У холодильній камері свіжі гриби зберігаються близько 2-3 днів (плюсова температура близько 5°C), у контейнері для овочів (бажано та бавовняному пакеті) – час збереження до тижня. Мариновані печериці пролежать близько