Скільки маринувати яловичину у майонезі?

0 Comments 20:54

Якщо ви готуєте шашлик у майонезі з курки, маринуйте м'ясо години 2, цього достатньо. Грибний шашлик у майонезе маринується всього годину, так що печериці можна замаринувати вже біля мангалу. Шашлик зі свинини в майонезі повинен помаринуватися при кімнатній температурі години 4, а в холодильнику довше, краще за ніч.

Якщо м'ясо довго лежало в морозилці або ви, в принципі, не впевнені в його свіжості, час маринування краще збільшити. У такому разі шашлик із курки потрібно тримати в маринаді не менше 2 годин, шашлик із свинини – 4 години, а яловичину та баранину ще довше – від 6 годин. Так смажене м'ясо вийде смачним та м'яким.

Є сотні рецептів маринаду для свинячого шашлику. Однак найкращим є найпростіший, у ньому лише три інгредієнти – цибуля, сіль та мелений перець (червоний та чорний). Такий шашлик маринується 12–18 годинтому його краще залишати на всю ніч.

Related Post

Що показує коефіцієнт оборотності оборотних активів?Що показує коефіцієнт оборотності оборотних активів?

Коефіцієнт оборотності оборотних коштів показує кількість оборотів цих коштів за певний період, як правило, півріччя або рік. Він обчислюється діленням виручки на середню вартість оборотних коштів.May 7, 2022 Коефіцієнт оборотності