Зберігання свіжого яловичого фаршу Зберігати в холодильнику та використовувати або заморозити протягом 1-2 днів з моменту покупки. Краще зберігати фарш у холодильнику у тій упаковці, де він був куплений; Не відкривайте упаковку до початку приготування.
Вживання в їжу несвіжого або зіпсованого м'яса може не лише спричинити розлад роботи травної системи, а й стати джерелом смертельного отруєння», – йдеться у повідомленні.
Поверхня свіжого продукту блискуча, а колір яскравий. Якщо є можливість, то перед покупкою обов'язково понюхайте фарш, у нього має бути характерний м'ясний запах без сторонніх приправ та домішок. Так, якщо у фаршу різкий запах приправ або часнику, отже, його «освіжили», і купувати такий продукт не рекомендується.