Думаю багато хто вже знає, що оптимальна кількість декстрози необхідна для карбонізації 1 літра пива становить 9 грам. Як чергові запобіжні заходи (пам'ятаємо, що чистота – запорука успіху) додаємо декстрозу на карбонізацію у вигляді кип'яченого сиропу.
9 грам Скільки грам декстрози (глюкози) на літр пива потрібно для карбонізації? Обсяг необхідної сировини залежить від сорту варимого пива. Середнє оптимальне кількість глюкози для пива складає 9 грам на 1 літр напій.
При виборі варіанта карбонізації пива цукром можна дотриматися наступних пропорцій: на 1 л пива достатньо взяти 7 г цукру.
14 днів У більшості випадків процес природного карбонізації у домашніх умовах займає від 7 до 14 днів. Після цього пляшки можна відкривати, розливати напій по кухлях та насолоджуватися.