Інгредієнти: вода – 1 літр паста місо 2 столові ложкиFeb 1, 2018
Місо паста – 30г, Вода близька до 100 градусів цельсію: 300-500мл. Всупереч думкам експертів про те, що в місо суп треба додавати ще рибний бульйон чи неодмінно місо пасту різних сортів, соєвий соус або ще якісь невідомі інгредієнти, фундамент місо супу складається з розведеної у гарячій воді місо пасти.
Типова кількість пасти місо для 200мл. рідини/бульйону – 1 столова ложка (20 г).
це цінне джерело вітамінів мінералів, важливих для жіночого здоров'я, нормальної роботи нервової системи та якості шкіри. Місо містить мідь, марганець, вітамін К та цинк; це чудова протеїнова добавка; ферментація передбачає в пасті наявність ензимів, ферментів та великої кількості пробіотиків.