Скільки потрібно замочувати горох перед приготуванням супу?

0 Comments 22:33

час замочування цільного гороху не повинно перевищувати 8 годин, колотого 3. Якщо надто довго тримати у воді, можна отримати зворотний ефект.

Після замочування промиваємо зерна гороху ще раз. Промитий горох опускаємо в каструлю (в ідеалі з товстим дном), заливаємо водою. Готуємо горох приблизно 1 годину, залежно від виду зерен. Солимо продукт приблизно за 10 хвилин до завершення приготування.

Якщо ви забули замочити горох перед приготуванням або у вас просто немає вільного часу на цю затяжну процедуру, розведіть у теплій воді 1/2 чайної ложки харчової соди, а в ній залиште замочуватися горох всього на 40-50 хвилин.

Якщо вам здається, що горохнезважаючи на довге замочування, недостатньо розбух, злийте стару та налийте свіжу холодну воду – Нехай полежить ще. І не забудьте до замочування горох перебрати, про всяк випадок. – Після того, як час замочування закінчилося, злийте воду, промийте горох і знову залийте холодною водою.

Related Post

Що потрібно додавати в бетон за мінусової температури?Що потрібно додавати в бетон за мінусової температури?

Sika® Antifreeze N-9 – добавки-антифризи для бетону з властивостями прискорювача твердіння і пластифікатора. Добавка забезпечує швидке твердіння і набір міцності бетону при мінусовій температурі. Нітрит натрію використовується як протиморозна добавка,