Скільки смажити курку в маринаді?

0 Comments 22:19

Куряче філе слідує смажити на середньому вогні протягом 20 хвилин. Ніжки та крильця приготуються за 25 хвилин на середньому вогні. Для смаження стегенця і грудки потрібно 30 хвилин. Якщо ви готуєте курячі відбивні, обсмажуйте їх з кожного боку по 8 хвилин.

Цілі стегенця потрібно готувати приблизно 40 хвилин. Стегна на кістки і зі шкірою варяться близько 40 хвилин, а гомілки – приблизно 30 хвилин. Філе – на 10-15 хвилин менше.

Для приготування курячої грудки та філе потрібно не менше 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Related Post

Що означає фашистський хрест?Що означає фашистський хрест?

Нацисти використовували свастику як символ “арійської раси”, щоб показати свою перевагу. У нацистській Німеччині здебільшого використовували варіант свастики: вписаний у повернутий на 45° квадрат, із променями, загнутими під прямим кутом