Скільки вуглеводів у вареній моркві?

0 Comments 19:47

Вчені довели: варена морквина в 1,5 раза ефективніше джерело бета-каротину, ніж сира! Одне з досліджень показало, що найвища концентрація легкозасвоюваного бета-каротину в моркві зберігається протягом 15 хвилин варіння, а після цього йде на спад.

Добова норма споживання моркви – це три або чотири середніх за розміром коренеплоди (приблизно 200 грамів).

На думку експерта, продукт не варто вживати за хвороб печінки, оскільки орган не дасть змоги засвоїти каротин. Крім того, моркву не можна їсти людям із виразковою хворобою шлунка або кишківника, а також у разі ентериту.

Related Post

Скільки обов'язкових дій у намазі?Скільки обов'язкових дій у намазі?

Намаз складається з тринадцяти обов'язкових арканів: намір, виголошення такбіра, стояння випроставшись, читання сури «Аль-Фатиха», вчинення поясного поклону, випрямлення після поясного поклону, вчинення двічі земного поклону, сидіння між двома земними поклонами,