Готовий крем-чиз на вершках або на маслі можна зберігати в холодильнику не більше трьох днів з моменту відкриття упаковки і приготування крему. Зберігати краще в закритій і герметичній упаковці, зверху можна щільно накрити плівкою, щоб сир не завітрювався і не вбирав сторонні запахи.
5 днів НЮАНСИ ПРИГОТУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ Вершковий сир ( кремчиз ) після заморозки змінює свою консистенцію, тому краще не ризикуйте. Крем на основі вершкового сиру відмінно зберігається в холодильнику 3-5 днів. Однак зберігати потрібно в герметичній тарі, інакше сир вбере в себе всі аромати холодильника.
Можна, але з деякими застереженнями. Вершковий крем має найкращий смак і консистенцію саме в день приготування. Його зовсім неважко зробити вранці, перед тим, як ви почнете прикрашати торт. Якщо ж цей момент настане тільки через кілька годин, крем можна накрити плівкою і поставити в прохолодне місце.
Після відкриття упаковки зберігати за температури повітря від 2°С до 6°С не більше 5 діб у межах терміну придатності продукту.