Тісто для цих кексів дуже зручно приготувати заздалегідь (воно може стояти в холодильнику без шкоди якості від 24 до 36 год). У цьому випадку вам знадобиться трохи більше часу на випічку – 10-12 хв.
Цілком можна зберігати їх у холодильнику. Рідкої серединки після цього, звичайно, не залишиться … будуть просто смачні шоколадні кекси.
Фондан дуже смачний десерт, особливо якщо все зробити правильно і перше і найважливіше, це час випікання. Рекомендую спробувати на одному тістечку, щоб зрозуміти, скільки його випікати у вашій духовці. Ви можете легко заморозити їх у місяць.
Фондан – це англійський кекс мафін, або відомий багатьом брауні. Відмінність у тому, що коли його розрізаєш, усередині виявляється «фонтан» із рідкого шоколаду.