Пастила завжди має бути упакована, і попередньо підготовлена: висушена і розрізана на невеликі шматочки, якщо це необхідно. У банках і контейнерах вона може зберігатися щонайменше 2 місяці, що достатньо для того, щоб вміст місткостей було з’їдено.Jun 11, 2022
Норма: пастили без цукру можна з’їсти 50-100 г на день (75-150 ккал), із цукром – не більше 50 г (150-175 ккал).
Умови зберігання: зберігати за температури від +5 до +25 °С і відносної вологості повітря 75-80 %, не піддавати впливу прямого сонячного світла. Термін придатності: 4 місяці при дотриманні умов зберігання.
Термін придатності: при температурі зберігання +8 – +10 °С – 9 міс., +10 – +25 °С – 4 міс. і відносній вологості повітря не більше ніж 80%, не піддавати впливу прямого сонячного світла. Зберігати в чистих, сухих приміщеннях. Класична белівська пастила – це незабутні ласощі, створені з домашньою теплотою і любов’ю.