Що можна зробити із зіпсованою червоною ікрою?
Вирішити цю проблему допоможе звичайне пастеризоване або кип'ячене молоко. Закип'ятіть його, якщо воно сире, або просто підігрійте заздалегідь оброблене до температури, що не перевищує 40 градусів. Покладіть ікру в глибоку ємність, залийте молоком і промивайте протягом приблизно 10-12 хвилин.
Як можна реанімувати ікру?
Залийте зцідженим чаєм ікру з розрахунку одна частина ікри на одну частину завареного чаю, або одна частина ікри на дві частини чаю, залежно від цього, наскільки сильний запах. Промийте в заварці 5-7 хвилин, акуратно помішуючи, щоб|аби| не полопалися ікринки. Зцідіть ікру через марлю чи сито, дайте стекти. Спробуйте смак. Збережена копіяПохожі