Швидко готує складні продукти та страви. Завдяки закритому простору в мультиварці швидко готуються бобові, плов, овочі, холодець. Страва при цьому не пригорає, не википає і не потребує помішування. Убереже від додаткового миття кухні та техніки.
У чому мінуси мультиварки?
До основних мінусів мультиварок, в порівнянні з іншими кухонними приладами, відносять такі: Невеликий розмір чаші. Не більше 5 літрів у дорогих моделей. На відміну від духовки або пароварки, не дозволяє приготувати продукти великого розмірунаприклад, цілу тушку курки.
У чому сенс мультиварки?
Залежно від моделі, прилад виконує варіння в рідині та на парі, томлення та гасіння, смаження та випікання (до 160 °C), слабке нагрівання для сквашування йогурту та вистоювання тіста (дрожжового або на заквасці) – Все це реалізується програмами мультиварки.