Найбільш відчутний момент, який відрізняє кальян на молоці від звичайного кальяну на воді – це його м’якість. Його дим набагато насиченіший, м’якший і смачніший. Крім цього, щільність молока набагато вища, ніж щільність води. Завдяки цьому молоко краще очищає дим, а смак кальяну стає набагато чистішим і ніжнішим.
Під час куріння ви отримаєте густий і насичений дим. Варто сказати, що кальян на молоці набув своїх шанувальників як серед дівчат, так і серед хлопців. Кажуть, завдяки молоку в кальяні дим починає краще фільтруватися, в післясмаку додаються вершкові нотки, і тяга стає набагато легшою.
Як правильно забити кальян на молоці?
- Можна використовувати тільки знежирений продукт. …
- Беріть коров’яче молоко … …
- Не можна заливати в колбу тільки молоко, оптимальні пропорції з водою 50/50. … …
- Якщо додати в рідину кілька кубиків льоду, вона буде довше залишатися прохолодною і зробить дим ще ніжнішим.
Nov 18, 2020
Як діє кальян Але розслаблення приходить не тільки через тютюн. Такий ефект дає розмірене і глибоке дихання, глибокий вдих і видих протягом сеансу куріння, а також однакові дії, які ви робите (вдихаєте, продуваєте люльку, передаєте її далі) і сама церемонія.