Натуральний мармелад містить природні загусники (желатин або агар-агар), корисні для роботи травного тракту, і є джерелом енергії для розгону метаболізму.2 Груд. 2022 р.
Що є корисним у мармеладі?
У цьому мармеладі міститься багато пектину – полісахариду, що чудово очищає кишечник. Пектин, що міститься в деяких фруктах, дозволяє зацукрівати і згущувати фруктову масу, підвищує термін зберігання, є гелеутворювачем, загусником, стабілізатором, освітлювачем і вологоутримуючою речовиною. Збережена копія
Чому потрібно їсти мармелад?
Мармелад готується на основі желатину, агар-агару або пектину, ці компоненти корисні, але в помірній кількості. Найкориснішим складом вважається пектин, адже він міститься у багатьох фруктах. Пектин може чистити наш організм від шлаків та токсинів. знижує рівень холестерину в крові. Збережена копія