Так, у вершковому морозивом міститься 8–10% молочного жиру. У молочного морозива жирність знаходиться у межах від 0 до 6%. Класичний пломбір має жирність від 12 до 13%, а жирний пломбір містить 15–20% молочного. жиру.Jul 6, 2021
Молочне морозиво містить трохи більше 3,5% жирів, вершкове – в межах 10%, пломбір – Більше 10%. У деяких сортах замість молочного жиру може міститися рослинна олія. Подібне морозиво не схвалюють дієтологи.
Чи можна їсти морозиво при схудненні? Можна, можливо! Але слід уважно читати склад на упаковці. При схудненні відмовтеся від морозива з високим відсотком жирності, а також із рослинними жирами у складі — інакше дійсно можна, можливо одужати від такого морозива.
266 калорій 100 г містить 266 калорій.