Скільки замочувати шипшину?

0 Comments 20:06

Якщо використовуєте подрібнені, то на 1 літр рідини потрібно 3-4 столові ложки плодів. Залийте шипшину гарячою водою, але не окропом. Закрийте термос і дайте настоятися ягодам. Цілим плодам для цього знадобиться 8-10 годин, а подрібненим вистачить 2 години, але можна залишити і довше.Окт 30, 2022

Технологія заварювання шипшини Достатньо залити 10 подрібнених ягідок 200 мл окропу, потримати на вогні 3 хвилини, настояти під кришкою 15 хвилин і процідити. Але і цей спосіб не найкращий. Найбільша кількість вітамінів збережеться у відварі, якщо приготувати його на водяній бані.

На водяній бані найкраще заварюється дрібно порізаний шипшина. Для цього подрібнені плоди заливають окропом із розрахунку 2 столові ложки на склянку води та тримають під кришкою на водяній бані 15-20 хвилин. Після шипшини потрібно дати настоятися 30-40 хвилин, потім процідити – і можна пити.

Залежно від стану ягід заварювати шипшину у термосі потрібно 4-6 годин (для розрізаних або подрібнених ягід) або 8-12 годин (для цільних).

Related Post

Чим обробити картоплю від сухої гнилі?Чим обробити картоплю від сухої гнилі?

До них відносяться: Вирощування стійких до грибкових захворювань сортів картоплі. Своєчасне прополювання та розпушування ґрунту. Добриво землі калійними добривами замість азотних. Скошування бадилля за два тижні до збирання врожаю. Сортування

Як отримати земельну ділянку для індивідуального житлового будівництва (ІЖС)Як отримати земельну ділянку для індивідуального житлового будівництва (ІЖС)

Індивідуальне житлове будівництво (ІЖС) стає все більш популярним варіантом для сімей, які хочуть побудувати своє власне житло далеко від міської метушні. Однак, перед тим як розпочати будівництво, необхідно отримати земельну