Як користуватися і зібрати кондитерський мішок

0 Comments 04:37

Як скрутити кондитерський мішок?

Щоб закрити мішок, слід розгорнути манжету та скрутити його верхню частину. Далі, щоб видалити повітря з мішка, видавлюють трохи наповнювача – з ним вийде повітря. Тепер можна скористатися кондитерським мішком. Видавлювати крем і формувати фігурки та орнамент потрібно за годинниковою стрілкою.

Як правильно обрізати кондитерський мішок?

Спочатку відрізається зовсім невелика частина кінчика, а потім робляться кілька різів на мішку по 2-4 мм для надання крему потрібної форми. Ідеальним рішенням стане закрита зірка, лист, рюші, айстра, хризантема, трава.

Related Post

Чи можна якось відредагувати pdfЧи можна якось відредагувати pdf

Виберіть Інструменти > Редагувати PDF > Редагувати . Пунктирні контури вказують на текст та зображення, доступні для редагування. Виділіть текст, який потрібно змінити. На панелі Формат праворуч виберіть шрифт, розмір

Що робити, якщо раптово набрякла губа: причини та порадиЩо робити, якщо раптово набрякла губа: причини та поради

Набрякла губа може стати справжньою неприємністю, вона може зіпсувати зовнішній вигляд і викликати дискомфорт. Але не варто панікувати! У більшості випадків набрякла губа не є серйозною проблемою і може бути