Як правильно робити опару для паски

0 Comments 16:44

Як правильно зробити опару для паски?

1Готуємо опару: у теплому молоці розчинити столову ложку цукру та дріжджі. Додати 200 грам просіяного борошна і добре розмішати. Поставити у тепле місце. Опара підходить 20-30 хвилин. Збережена копія

Яка за консистенцією має бути опара?

За консистенцією вона може бути міцної (50 – 60% гідратації), або майже такий же, як пуліш, з невеликою кількістю дріжджів. Традиційна біга – це дуже густа опара вологістю 50 – 60%, в яку, залежно від температури, додається 0,1 – 0,2% дріжджів.

Related Post

Як знайти та вибрати відповідний принтер: корисні поради та рекомендаціїЯк знайти та вибрати відповідний принтер: корисні поради та рекомендації

Нині принтери є невід'ємною частиною нашого життя. Вони дозволяють нам друкувати документи, фотографії та інші необхідні нам матеріали. Однак, як знайти свій ідеальний принтер, який буде відповідати всім нашим вимогам

Як швидко відновити обвітрену шкіру на рукахЯк швидко відновити обвітрену шкіру на руках

Як швидко вилікувати обвітрені руки? Обвітрена шкіра рук: що робити? Для регулярного миття вибирайте крем-мило з ефектом, що доглядає. … Для миття рук використовуйте лише теплу воду. … Рідше користуйтеся