Як правильно замовити меню у ресторані?
Для того, щоб банкет був ситним та різноманітним для кожного гостя необхідно замовити наступний набір страв:
- 0,3 порції холодних закусок;
- 1 порцію салату;
- 1 порцію гарячих закусок;
- гарячі страви – 1 стейк із м'яса чи риби, якщо шашлик, то 200гр.;
- гарнір – 1 порція (150гр.) на гостя;
- фруктова ваза – 150гр;
- 100 гр.
Як правильно зробити замовлення у кафе?
Страви повинні слідувати у визначеному порядку: спочатку холодні та гарячі закуски, далі суп, потім основна страва, сир та, нарешті, десерт. Закуски та основна страва замовляють відразу, а десерт краще вибрати наприкінці. Після того, як ви вибрали страви та прохолодні напої, офіціант запропонує вам картку вин ресторану. Збережена копія