Як правильно замовити у кафе меню

0 Comments 19:02

Як правильно замовити меню у ресторані?

Для того, щоб банкет був ситним та різноманітним для кожного гостя необхідно замовити наступний набір страв:

  1. 0,3 порції холодних закусок;
  2. 1 порцію салату;
  3. 1 порцію гарячих закусок;
  4. гарячі страви – 1 стейк із м'яса чи риби, якщо шашлик, то 200гр.;
  5. гарнір – 1 порція (150гр.) на гостя;
  6. фруктова ваза – 150гр;
  7. 100 гр.

Як правильно зробити замовлення у кафе?

Страви повинні слідувати у визначеному порядку: спочатку холодні та гарячі закуски, далі суп, потім основна страва, сир та, нарешті, десерт. Закуски та основна страва замовляють відразу, а десерт краще вибрати наприкінці. Після того, як ви вибрали страви та прохолодні напої, офіціант запропонує вам картку вин ресторану. Збережена копія

Related Post

Чому унітаз гуде після наповнення водою: основні причини та способи усуненняЧому унітаз гуде після наповнення водою: основні причини та способи усунення

Зміст:1 Чому сильно шумить унітаз під час набору води?2 Як зрозуміти, що протікає унітаз?3 Скільки набирається вода в унітазі?4 Як вимкнути подачу води в бачок унітазу? Унітаз, який продовжує виробляти

Як користуватися пластиром кінезіо тейпЯк користуватися пластиром кінезіо тейп

Необхідну відрізану смужку тейпа слід тримати бавовняною стороною себе, видаляючи паперову основу поступово в міру наклеювання аплікації. Кінці відрізка, що накладається кінезіо тейпа краще закруглити, зрізавши ножицями, тоді пластир довше