Як зробити, щоб курка зварилася швидше?
Як варити курку правильно Заморожену курку краще заздалегідь розморозити. Так м'ясо звариться рівномірніше та швидше. Якщо часу на розморожування немає, закладайте заморожене м'ясо тільки в холодну воду. Час варіння після закипання води доведеться збільшити на 10-20 хвилин, залежно від розмірів курки. Збережена копія
Що зробити, щоб куряче м'ясо було м'яким?
У чому замочити курку, щоб м'ясо було м'яким та ніжним Курятина має полежати у солоній воді. Для цього налийте в каструлю дві склянки води і засипте склянку солі. Доведіть розчин до кипіння, щоб сіль повністю розчинилася, потім вимкніть вогонь і розбавте маринад ще шістьма склянками води.