Скільки зберігається потрошена риба?

0 Comments 20:42

Свіжу рибу не оброблену, слід зберігати при нульовій температурі до +2. Потрошена риба може зберігатися до двох днів за температури +2 – +5. У сумці-холодильнику можна лише перевозити рибу. May 1, 2020

Однак температура +5°C у звичайних холодильниках не підходить для зберігання, оскільки оптимальний температурний діапазон: від -2°C до 0°C, щоб зберегти риби та морепродуктів. З цієї причини у звичайних холодильниках риба буде залишатися свіжою день, відповідно її можна буде зберігати лише протягом одного дня.

Щойно спійманий улов повинен зберігатися при температурі від 0 до 3 градусів за Цельсієм та відносною вологістю повітря 95-98%. Якщо температурний режим холодильної камери перевищує 5°C, тушку бажано посипати льодом. Але навіть так вона залишиться придатною для харчування не довше доби.

У середньому різна риба зберігається від 3 до 10 місяців, деякі види риби, наприклад, сардина та сайра, навіть у замороженому стані зберігаються 1-2 місяці. Інші, такі як мінтай та морський окунь, зберігаються до 1 року.

Related Post

Скільки голів у Мессі та Роналду за всю кар'єру?Скільки голів у Мессі та Роналду за всю кар'єру?

Як аргентинець, так і португалець регулярно долали бар'єр у 50 голів за один сезон. Обидва спортсмени на даний момент забили понад 700 голів за всю професійну кар'єру 35-річний аргентинець зробив

Що означає слово болюс?Що означає слово болюс?

Болюс – у фізіології травлення і гастроентерології – шматок їжі, ковток рідини, рефлюксат, міхур газу, які проходять через глотку і стравохід у прямому або ретроградному напрямку. Струминне внутрішньовенне (болюсне) введення