Яблука нарізати на невеликі, але не надто тонкі часточки. Видалити серцевину і трохи зрізати із найтоншої частини – щоб "зайець/кролик" міг нормально стояти. За допомогою гострого ножа зробити неглибокі надсічки – вуха – у формі стрілки. Прорізати потрібно лише шкірку.
Як нарізають яблука у Японії?
- Нарізаємо яблука на часточки і вичищаємо серцевину.
- Злегка надрізаємо яблуко з боку шкірки як трикутника.
- А тепер акуратно зрізаємо шкірку, щоб сильно не пошкодити яблуко. Ось і все наш кролик готовий. Смачного.
Як нарізати кубиками яблуко?
0:07Кліп, що рекомендується · 46 сек.Як нарізати яблуко – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу